обл. Русе, с. Николово+359 886 400 492

Суровина

Качествената суровина е основен фактор за качеството на крайния продукт. Плодовете за сокове Гая се берат от собствени градини, които се намират в България и се отглеждат с минимално използване на препарати за растителна защита.

Производствен процес

Соковете се произвеждат чрез студено пресоване и пастьоризиране. Вакуумират се в торба от специално найлоново фолио и се затварят в картонена кутия, защитена от светлина.Чрез този производствен процес се запазва естествения аромат и вкус, витамините и хранителната стойност на сока. Продуктът е идеален за деца. Поради засиления си метаболизъм те са по-уязвими на отрицателното влияние на химическите вещества.

Студено пресован сок

Соковете, които се произвеждат чрез студено пресоване на плодове, са с много по-високо качество на продукта в сравнение със соковете от концентрат, защото притежават по-богата витаминна стойност, по-богат вкус и аромат, и са пакетирани непосредствено след извличане на сока. Те не се подлагат на избистряне чрез химични методи, а се предлагат като мътен сок. Мътният сок е богат на полифеноли - естествени антиоксиданти и е с намалена термична обработка.

 

 

 

Партньори: